info@dansfabrieksilk.com

           

    

        

 

 

 

 

Merle
Merle danst nu ongeveer 4 jaar bij DansFabriek S.I.L.K. Toen Renate vroeg haar vroeg of zij les wilde geven, vond zij dit erg leuk en zag zij dat gelijk als een nieuwe uitdaging. In het begin vond ze het best spannend maar toch bleef ze iedere week uitkijken naar het lesgeven. Samen maakt ze met Renate een feestje van de lessen, en zijn ze met de groepen hard aan het trainen voor de volgende voorstelling. Naast het lesgeven danst Merle zelf nog in de groepen Velvet en SILK.

Indra
Indra danst al 7 jaar bij haar ‘tante’ Renate. Dit vind zij erg leuk. Ze mag sinds een paar jaar helpen bij de dansschool, maar geeft nu dan echt les bij de kinderen en helpt daarnaast bij de wat oudere groepen. Ze doet dit iedere week met veel plezier. Verder is zij super trots op Renate wat zij in al die jaren heeft bereikt.

Jente
Jente danst sinds een jaar bij DansFabriek S.I.L.K., en vind het ontzettend leuk. Toen Renate haar vroeg of het haar leuk leek om eens keer te komen helpen bij de jongere groepen, was zij erg enthousiast. Jente vond het erg leuk om te zien hoe de manier van lesgeven zich aanpast aan de leeftijdsgroepen van de dansers.